6 Ekim 2013 Pazar

ANTALYA BLOG YAZARLARI SONBAHAR PİKNİĞİ

Cumartesi günü Antalya Blog Yazarları sonbahar pikniğine ablam ve yeğenim İlay'la birlikte katıldık.Eski blog yazarı arkadaşlarla hasret giderirken , aramıza yeni katılan arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduk.Ayrıca eşimiz , dostumuz ve bizi yazılarımızdan tanıyan sevgili takipçilerimiz de  Antalya'nın bu soğuk gününde bizi yalnız bırakmadılar . Tek üzüntümüz bazı blogger arkadaşlarımızın özel nedenlerden  dolayı aramızda olmamalarıydı.Umarım bir sonraki buluşmamızda hep beraber oluruz.
Bu güzel günde emeği olan bütün dostlara teşekkür ederim özellikle bizi bir araya getiren Nursevince Lezzetler yazarı Nursevin ablaya.

Pikniğimiz den özel anlar.
LASORELLA NİKAH VE BEBEK ŞEKERLERİ EKİBİ GÖREV BAŞINDA ÇAY DEMLEME GÖREVİ BİZDE
Blogları takip eden siz sevgili dostlar , bloggerların ne kadar becerikli oldukları özellikle yemek ve pasta bloggu yazan arkadaşların marifetlerini biliyorsunuz.Bu nedenle bir fotoğrafla günü özetlemek istiyorum.Gerisini siz tahmin edin artık.

Günün sürprizi bu minik kedicik.

Pikniğimizin sonunda günün anısına çektirdiğimiz fotoğrafımız .
















Yörükoğlu firmasına  gönderdiği ayranlar için teşekkür ederiz.

12 yorum:

  1. Katılımın ve yardımların için çok teşekkürler canım. İnşallah bahar pikniğimiz ve ondan önce kahvaltı etkinliğimiz artık sıkça olacak. sevgiler. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. keşke haberim olsaydıda ben de gelseydim :(

    YanıtlaSil
  3. bende çok güzel bir gün geçirdim.tekrar buluşmak dileği ile

    YanıtlaSil
  4. Canım arkadaşım günü güzelleştiren sevgi dolu beraberliklerimizdi, tıpkı dediğin gibi özlem giderdik. Ne güzel bir post olmuş sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  5. O soğuk günde sıcacık yüreklerinizle ısıttığınız Antalya'nın o güzel manzaralı köşesinde sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum.Tekrar görüşmek temennisi ile Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  6. Antalyalı ve Antalya da yaşayan biri olarak izlemeye aldım :)

    YanıtlaSil
  7. tanıştıgımıza çok memnun oldum,güzel paylaşımlarda buluşmak dilegiyle ablanıza ve yigeninize de selamlar...

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel görüntüler. Ne mutlu sizlere...

    YanıtlaSil