27 Mayıs 2014 Salı

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK



Zaman o kadar çabuk geçiyor ki .Geçen sene bu zamanlar daha önceden hiç tanımadığım Antalya'lı blogger arkadaşlarımla tanışacağım için çok heyecanlıydım.Bu olayın üzerinden bir sene geçti.Geçen hafta sonu geleneksel hale getirdiğimiz blogger toplantımızı gerçekleştirdik.Aramıza yeni birçok arkadaş katıldı.Sayımız her gün artıyor.Bu durum beni çok mutlu ediyor.Çünkü blog yazan kadının sayısının artması demek üreten kadın sayısında artması anlamına geliyor.

Kahvaltı boyunca eski dostlarla bol bol sohbet ettik.Yeni arkadaşları tanıma fırsatı bulduk.Çok neşeli ve güzel bir gün geçirdik.Bu günün organizasyonunda emeği geçen bütün dostlara teşekkür ederim.

Bloggerlar toplanır da sponsor olmaz mı .Tabii Antalya'lı Blogger Yazarları olarak bizimde sponsorlarımız vardı.

Antalya firması olan ADALI KUYUM 
ADALI KUYUM 
diğer şehirlerdeki blogger arkadaşları kıskandıracak bir hediye gönderdi bize.Çok hoş bir kolye .Annem kolyenin taşına bayıldı.ADALI KUYUM'un sahibi Yasin Adalı bey'e bu güzel hediye için teşekkür ederim.


Bu sene Antalya firmalarından Çağlarsoy Market'de sponsorlarımız arasındaydı. Çağlarsoy Market gibi büyük lokal işletmelerin bizleri desteklemesi gerçekten çok hoş. Çağlarsoy markasının peynirleri ve/ veya bakliyatlarını her hangi bir yerde görürseniz.Gönül rahatlığla alıp yiyebilirsiniz.Biz Antalya'lılar 23 yıldır büyük bir zevkle tüketiyoruz. 

Söke Un bloggerleri en çok destekleyen şirketlerin başında geliyor.Geçen sene ki piknik faaliyetimize çeşit çeşit yöresel ekmek  karışımları gönderdi. Antalya'lı blogger yazarlarına Söke Un 2 ay öncede 50. yıllarını kutu dolasıyla üç çeşit puding ve çok şık un kutusu  gönderdi.
SÖKE UN
 Yine cumartesi günündeki buluşmamızda da Alaşehir ekmeği ve içinde puding olan şık un kutusundan göndererek organizasyonumuza katkıda bulundular.
SELVA MAKARNA

Selva Makarna  klasik olarak bildiğiniz ürünleri farklı yorumlamasıyla bizleri şaşırttı.Gerek Ispanaklı mantı , gerek çilekli irmik ile farklılığını ortaya koydu.Hediyelerimiz arasında yer alan buğday ruşeymi ablamı çok mutlu etti çünkü son zamanlarda Figen ablamın tutkusu salatadan ekmeğe bütün yiyeceklerde kadar lif kaynağı olan buğday ruşeymi kullanmak.

MURATBEY   organizasyonumuzda  bizi yalnız bırakmayan firmaydı.Pazar günü bütün aile fertlerini kahvaltıya çağırıp.

Muratbey sayesinde havamı attım.Özellikle Burgu peynir bi harikaydı.Ben de bu peynirTürk usulu mozzeralla yiyormuşum etkisi bıraktı.Evdekiler Anadolu Lezzetleri paketinde

 üç çeşit peynirin bir arada olması fikrine bayıldılar


Afişimiz için Neşelitatlarım 'a Tuba'cıma ve özellikle eşine teşekkür ederim.


ANTALYA SERA ÇİCEKÇİLİK ( 0(242)3222563 ) bu senede bizleri unutmayan dostlardandı.Kırmızı gülleriyle masalarımızı süslediler.


Çankaya Lezzet Evleri  portakallı irmik helvası göndererek kahvaltımıza ayrı bir tat kattılar.


ÜLKER deyince aklıma bisküvi ve çikolata geliyordu.Bu günden sonra Ülker deyince ducros  ,
ducros deyince de aklıma baharat ve çeşni çeşitleri gelecek.


ÇITIRZADE kurabiyemi bugün dükkana götürdüm.İşler bittikten sonra güzel bir çay demledim.Yanına da kurabiyelerimi koydum.Bütün günün yorgunluğuna çok iyi geldi doğrusu.
ÇITIRZADE
 Şekerlerimiz AKRA ŞEKERLEMEDEN.Çocuklar rengarenk şekerlere bayıldılar.
AKRA ŞEKERLEME
Sevgili blogger arkadaşımız AYCA KARGI KUZU ve ÇAĞLA TURAN 'ın bize hoş sürprizleri oldu.Çağla abla bizim için harika magnetler hazırlamış.Buzdolabında diğer magnetlerimin yanında yerini aldı.
ÇAĞLA ABLANIN BİZLER İÇİN HAZIRLADIĞI  MAGNET
AYÇA'NIN LEZİZ KURABİYESİ

Dostlar , çok güzel bir hafta sonu geçirdik.Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.Bu organizasyona yanımızda olan sponsorlarımıza ayrıca teşekkürler.Bir sonraki organizasyonda  görüşmek üzere HOŞCAKALIN




















































10 yorum:

  1. Cok beğendim yazını.. Ben bu kadar güzel anlatamam.. Ne kadar çok değer verdiğin belli.. bu insanlar da ürünlerini itins ile hizmetimize sunuyorlar. . Allah razi olsun. .

    YanıtlaSil
  2. Canım yazını g+ ladım.plusdan paylaştım. emeklerine sağlık. çok güzel yazmışsın.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık.Anlatım ve fotoğraflar süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Emegine saglik canim... İnsallah nice guzel gunlerde mutlu beraberliklere...

    YanıtlaSil
  5. Ellerine emeğine sağlık titizlikle hazırlanan bi post olmuş maşallah

    YanıtlaSil
  6. Harika olmuş yazın:) hediyeleri biraz kiskandim ama neyse:)

    YanıtlaSil
  7. Bütün arkadaşlara bu güzel sözleriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  8. Bütün arkadaşlara bu güzel sözleriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  9. yüreğine sağlık canım benim güzel bir gündü.Dostluğumuz daim olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  10. günaydın
    21 eylül blogger buluşmamıza beklerim
    http://ilkblogdenemem.blogspot.com.tr/2014/09/21-eylul-2014de-blogger-cay.html

    YanıtlaSil