6 Mayıs 2013 Pazartesi

ANTALYA'LI HAMARAT BLOGCULAR DERNEĞİ BAHAR ŞENLİĞİ PİKNİĞİ

Antalya'lı Hamarat Blogcular Derneği II. buluşmamız Antalya Kepez Kent Ormanlı'nda 30 Nisan Salı günü gerçekleşti. Bütün arkadaşlar bugünü heyecanla bekliyorduk, beklediğimize de gerçekten değdi. Çok özel bir gün geçirdik.Çoğu yemek blogu yazarı olan dostlarım o kadar lezzetli yiyecekler hazırlamışlar ki masamız doldu taştı. Pikniğimiz de neler mi vardı ? Ne yoktu desek daha doğru olur aslında. İşte yiyeceklerimizden bazılarının fotoğrafları; ( Piknikten geldikten sonra yanlışlıkla fotoğraf  makinemdeki bütün resimleri sildim .Bu nedenle yiyecek fotoğrafları sevgili arkadaşlarım Zeliha Kaya ve  Dilek Çengel'e aittir.)
HAMARAT ELLERDEN ÇIKANLAR



       
PİKNİĞİMİZ DEN GÖRÜNTÜLER

Organizasyonumuzun daha güzel olması için arkadaşlarımızın gayretiyle birçok sponsor firmayla tanışma şansımız oldu.

MUHTEŞEM AJANS kısa bir sürede bütün bloggerların adının ve linklerinin bulunduğu afiş hazırlayarak pikniğimize destekte bulundular. Ellerinize sağlık çok güzel de oldu.
MUHTEŞEM AJANS  TARAFINDAN HAZIRLANAN AFİŞİMİZ

Antalya'da bayanların bulunduğu bir toplantı olur da çiçek olmaz mı? Sağolsunlar ANTALYA SERA ÇİCEKÇİLİK ( 0(242)3222563 )  bize karanfil göndermişler. Bu güzel çiçekler için kendilerine teşekkür ederiz.








KARANFİLLERİMİZ
HENKEL firması  pikniğimize birçok hediyeler göndererek bize sponsor oldular .  Organizasyonumuza katıldıkları için teşekkürler.

HENKEL'İN  HEDİYELERİ

KERAMİKA SERAMİK  ''Mutfaklarınızı Renklendiriyoruz '' sloganlarını, piknik günü bizim için ''Pikniklerinizi Renklendiriyoruz'' olarak değiştirdiler. Hepimize renk renk  farklı ürünler göndermişler. Benim şansıma 6 kişilik çay seti çıktı. Ben çok beğendim.KERAMİKA SERAMİK'e organizasyonumuzu renklendirdikleri için teşekkür ederim.

ÇAY TAKIMIM

YUVA MAYA buluşmamıza katılan firmalardan biriydi. Annem bize hediye ettikleri yaş mayaya çok sevindi . Biraz amacı dışında kullanarak yüz maskesi yaptı. YUVA MAYA 'ya  teşekkürler .

YUVAMAYA HEDİYELERİMİZ


ARBELLA firması çeşit çeşit makarnalar gönderdi. En kısa zamanda Glutensiz Mısır Makarnasını denemek istiyorum. ARBELLA firmasına gönderdikleri  makarnalar için teşekkür ederim.
ARBELLA HEDİYELERİMİZ
DR.OETKER 'de sponsor firmamızdı . Denememiz için birçok ürün gönderdiler. Yeğenim  daha önce Sufle'yi pişirmiş ve çok lezzetli olmuş. Yeğenim bile pişirmeyi başardığına göre ben haydi haydi yapabilirim  diye düşünüyorum. Dükkan komşularıma duyrulur. Çaylar sizden pastalar benden. Teşekkürler DR.OETKER.

  DR.OETKER HEDİYEMİZ                        
ORKİDE HAREKETİ 'le ilk kez bu piknik sayesinde tanıştım. Sağlıklı güzellik ürünleri arıyorsanız web sayfalarına bir göz atmanızı tavsiye ederim. Bize gönderdikleri Dr.Cure Sıvı Yüz Temizleme Kremi için teşekkür ederim.

 ORKİDEHAREKETİ HEDİYEMİ
Sponsorlarımız arasında Antalya firmalarımız da vardı. Onlardan biride ANTALYA REÇELLERİ. Bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkürler .

ANTALYA REÇELLERİ HEDİYEMİZ

LAZ BOMBASI sadece ben değil diğer arkadaşlarında merakla beklediği sponsorumuzdu. Daha önce hiç kimse bu içeceği denememişti. Adına yakışır bir ürün doğrusu .Gerçekten çok acı ama içmesi çok zevkli bir içecek. Şişenin üzerindeki uyarı yazısına da bayıldım. Tek kelimeyle süper. Laz Bombası'nın ham maddesi kırmızı lahana. Mutlaka web sayfalarını ziyaret edin  imkanınız olursa üzerindeki uyarı yazısını dikkate alarak içmenizi tavsiye ederim.

ESTUZ 'a gönderdikleri deniz tuzu çeşitleri için teşekkür ederim. Değirmenli ambalajları ile masamızdaki yerlerini aldılar bile. 

 ESTUZ HEDİYELERİMİZ

SÖKE UN etkinliğimize değişik ekmek-un karışımlarıyla katıldı. Benim paketimden ALAŞEHİR EKMEĞİ KARIŞIMI çıktı. Bu ürünü pişirebilmek için ekmek makineniz olması gerekmiyor. Fırında da pişiyor. SÖKE UN 'a etkinliğimize sponsor oldukları için teşekkür ederim.

SÖKE UN ALAŞEHİR EKMEĞİ KARIŞIMI


 LUNA'da bizi yalnız bırakmadı. Pikniğimize yaptıkları katkıda dolayı  LUNA 'ya teşekkürler.

Etkinliğimize katılan diğer Antalya firmamız da YENİGÜN GIDA. Gönderdikleri lezzetli reçeller için  kendilerine teşekkür ederim. Eğer Antalya'ya yolunuz düşerse, hediyelik eşya ne alsam diye düşünmeyin. Her çeşit meyve ve sebzeden yapılmış reçellerimiz harika hediye olacaktır.

Yediğiniz , içtiğiniz sizin olsun. ''Neler yaptınız piknikte?'' derseniz... Ben kendi adıma çok eğlendim. 23 özel insanla tanıştım. Hepsi üreten ayrıca ürettiklerini ,hayatlarını , duygularını bloglarında paylaşan cesur insanlardı. İyi ki blog yazmaya başladım , iyi ki sizlerle tanışma şansına eriştim. Sizlerde Antalya'lı blogger arkadaşlarımla tanışmak onların dünyasına dahil olmak isterseniz, lütfen buradan buyurun.


''Mine sen piknik için ne yaptın?''diye sorarsanız.. Onu da size bir sonraki posttumda detaylı olarak anlatmak istiyorum. Çünkü blogger arkadaşlarıma severek ve büyük bir zevkle birkaç şey hazırladım. 

ALLAH HERKESİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN.

13 yorum:

  1. Emeğinize sağlık, çok güzel bir post olmuş... İçten sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilk hanım ,tşk ederim.Piknikte
      pek konuşamadık .Kayra ile birlikte
      kahveye bekliyorum
      sevgiler

      Sil
  2. Süper bir yazı olmuş. Ellerinize sağlık. Aynı post içersinde hepsini sığdırmanız öz ve anlaşılır olması .. Yüreğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Mine hanımcım emeğinize sağlık el emeği cicilerinizle bizlere renk kattınız:))

    YanıtlaSil
  4. Dilek'cim çok sağol .Umarım birgün
    senin kadar güzel fotoğraflarda çekebilirim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. yüreğine sağlıkk kendisi gibi gönlü de güzell insann..:)
    harika bir yazı olmuş..
    öpüyorumm,,uğrayacağım bu gün yanınıza inş..:)

    YanıtlaSil
  6. Canım seni tanımakta çok güzeldi bir gün seni ziyarete geleceğim her şey için teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize,emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Sağol canım ,senin bloggunda hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  9. çok güzel herşey çok kıskandım:)

    YanıtlaSil